DAGMENU

Geen catering, maar u wilt toch genieten van de Indonesische gerechten, dan is het mogelijk om bij ons een dagmenu te bestellen.

Voor veel mensen is het een herkenning dat we als partners een druk en sociaal gezinsleven hebben. We hebben even geen tijd om inkopen te doen, geen zin om in de lange rij te staan bij de supermarkt of een parkeerplaats te zoeken. Eet toch nog gezond en bestel ons dagmenu. Alles is vers en huisgemaakt. Dus geen zorgen meer, gewoonweg op tijd bestellen en de volgende dag relaxed wachten tot wij het dagmenu hebben geleverd. Vervolgens gezamenlijk met het gezin, familie, vrienden of met zijn tweeën romantisch tafelen.

HOE WERKT HET?

Maak 3x per week gebruik van ons dagmenu (woensdag en donderdag miv november 2019 en zoals gewoonlijk de vrijdag).
Het dagmenu wordt een paar dagen van tevoren bekend gemaakt op de website.
Minimale afname 2 dagmenu’s. Prijzen zijn incl. 9% BTW en excl. bezorgkosten. Hellouw en Haaften  (regio 1) – geen bezorgkosten!
Voor bezorgkosten andere regio’s, klik hier. Wij bezorgen tussen 18:00 en 19:00 uur.Problemen met online bestellen?

Lukt/werkt de ‘bestel nu’-knop niet?
Mijn eerste gedachte gaat uit naar het volgende: zodra u klikt op de ‘bestel nu’-knop verschijnt er een Windows scherm met daarin de melding van Internet Explorer of u toestaat dat er via onze website een programma op uw computer wordt geopend. Dit programma is uw standaard mailprogramma. Als u dit vervolgens toestaat middels de knop ‘toestaan’ dan opent uw mailprogramma een nieuw mailbericht gericht aan ‘t Indisch Kookpunt om zo uw dagmenu te kunnen bestellen. Het verzoek van ons aan u is om uw gegevens, zoals naam, adres, plaats en telefoonnr. in dit mailtje in te vullen op daarvoor bestemde plaats. Deze gegevens zijn vereist, zodat wij uiteraard de dagmenu’s bij u kunnen afleveren.

TIP: Probeer eens een andere webbrowser dan Internet Explorer, zoals Mozilla/Firefox.

Dagmenu’s niet up-to-date op uw computer?
Wellicht heeft u al eens eerder op onze website gekeken en heeft de computer dat in zijn geheugen opgeslagen. Om de actuele status te zien, moet het scherm ververst worden middels de functietoets F5.

TIP: Probeer eens een andere webbrowser dan Internet Explorer, zoals Mozilla/Firefox


EENMALIG DAGMENU OP
ZONDAG
24.05.2020
(€ 15,00 p/p. – min. afname 2 dagmenu’s)

Excl. bezorgkosten.

LET WEL: bestelling woensdag vóór 13:00 uur

In verband met de vele bestellingen en daardoor de toegenomen bezorgtijd, kunnen wij niet meer garanderen dat uw dagmenu’s warm zijn op het moment van aflevering. Wij zijn daarom genoodzaakt het koud af te leveren. Zodoende kunnen wij onze kwaliteit beter waarborgen.
Kwaliteit staat bij ons immers hoog in het vaandel!
De maaltijden worden, zoals gewoonlijk, in duurzame disposable maaltijdboxen geleverd, welke makkelijk opgewarmd kunnen worden in de magnetron. Hiervoor geldt opwarmen op 750W voor zo’n 3-4 minuten.
Let wel, elke magnetron is anders, dus houd het zelf goed in de gaten.

Vervolgens kunt u genieten van uw diner op een voor u meest geschikte tijdstip. En heeft u nog restjes, dan kunt u er ook nog de volgende dag van (na)genieten.
Dank voor uw begrip !

Bestel middels de ‘BESTELKNOP’ hieronder voor ZONDAG 24.05.2020
LET OP: eenmalig op zondag!

BELANGRIJKE MEDEDELING:
Volg en like ons ook op:

FBicon Instagramicon

DIFkleiner